Inschrijven/problemen?

Hoe inschrijven?

Iedereen die vorig jaar al lid was van de Chiro krijgt eind augustus of begin september zijn of haar nieuwe leiding op bezoek. Dan wordt alles geregeld om de inschrijving compleet te maken en om elkaar al wat te leren kennen.

Geen vrees! Iedereen is welkom!

Wie vorig jaar nog geen lid was bij ons  kan zich inschrijven tijdens onze startdag op zondag 8 oktober 2023 vanaf 9u30 aan de Chirolokalen. Inschrijvingsbrieven kan je ook altijd in de bus steken bij de hoofdleiders: (Nelleke (Bruggestraat 5, 8755 Ruiselede) (Jasper (Poekestraat 108, 8755 Ruiselede)).  

De startdag begint om 9u30 met een gezamenlijk groepsspel voor alle leden. ’s Middags eten we samen onze meegebrachte picknick op. Wij voorzien gratis soep en chocomelk voor bij de boterhammen. Na de middag starten we met een kennismaking en een activiteit in de eigen leeftijdsgroep. Ook kinderen die slechts een halve dag kunnen komen zijn meer dan welkom! Je kan je kind dan afhalen om 12u of brengen om 13u30. Het zou fijn zijn als jullie met deze tijdstippen rekening houden, zodat onze activiteit niet verstoord wordt. Voor diegenen die een volledige dag/namiddag komen eindigt de startdag om 16u30.

Opgelet:

  • Je kan niet inschrijven via telefoon, mail, een tussenpersoon… we hebben graag dat je even langskomt. Zo krijg je ook meteen de juiste papieren mee.
  • Het lidgeld dient voor 1 november overgeschreven te zijn. Anders is je kind niet verzekerd.

Na overschrijving van het lidgeld ben je definitief ingeschreven. Het lidgeld bedraagt 20 euro, in de prijs zitten verzekering voor het volledige jaar en werkingskosten (uitstapjes, gebruik van materiaal, hapjes,…) inbegrepen. Wanneer je een t-shirt wilt, dien je 7 euro over te schrijven op het nummer BE65 7380 2469 3996.

Je kan onze inschrijvingsbrief vinden in onderstaande afbeelding. Vul de brief volledig in en geef hem af aan een van de leiders of steek hem in de brievenbus bij hoofdleidster Nelleke: Bruggestraat 5, 8755 Ruiselede of Hoofdleider Jasper: Poekestraat 108, 8755 Ruiselede.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.