Veel gestelde vragen

Korting via de CM: waar kan ik terecht?

Wie een formulier heeft om korting te krijgen op het lidgeld via de Christelijke Mutualiteiten mag dit op een zondag meebrengen of thuis in de bus steken bij aan de Chirolokalen. De hoofdleiding bezorgen je dit dan zo snel mogelijk ondertekend terug.

Fiscaal attest voor het kamp: wanneer krijg ik dit?

Op het einde van het kamp, wanneer iedereen aan de lokalen is om leden en valiezen terug op te pikken, kan je het fiscaal attest via hoofdleidster Karolina bekomen. Wie dit formulier kwijt is, kan terecht op het gemeentehuis om dit af te halen en bezorgt dit dan aan hoofdleidster karolina voor een handtekening.

Betalingen: wat is het rekeningnummer? Hoeveel moet ik betalen?

Het lidgeld voor het volledige werkjaar bedraagt 20 euro Een T-shirt kost 7 euro. Het inschrijvingsgeld voor het kamp zal op het inschrijvingsbriefje voor het kamp staan. Dit alles mag overgeschreven worden op rekeningnummer BE65 7380 2469 3996.

Verzekeringen?

Accidentje gehad op de Chiro en het blijkt de dag nadien nodig om naar de dokter te gaan? Neem dan alvast een ongevalsaangifte mee die de dokter kan invullen.

Wanneer krijg ik een chiro T-shirt?

Heb je een T-shirt besteld, maar nog niet gekregen? Aarzel niet en spreek een van de leidsters aan op een zondagmiddagactiviteit en je krijgt die meteen!

2 antwoorden op “Veel gestelde vragen”

 1. Hallo, Zou het mogelijk zijn om onze dochter in te schrijven? Of wanneer er een inschrijf dag is? Mila is nu 6 jaar. Bedankt!

  1. Dag Elien,

   Mila is zeker welkom in onze Chiro! Onze startdag zal doorgaan het eerste weekend van oktober. Alle info zal op onze facebookpagina verschijnen!
   Je mag ook steeds telefonisch contact opnemen op het nummer 0468490085.

   Groetjes,
   Maico

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.